fbpx

Vindbaar zijn op het web?

Websites voor een vast bedrag per maand.

Wereldklasse designs 🏆

Met super afspraken

Duizenden euro’s en eeuwig wachten is verleden tijd, bij Elexy is je website volgende week online vanaf €50 per maand. All-in.

Je betaald pas na het zien en goedkeuren van je website.

We stoppen niet tot je 100% tevreden bent met je website.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar, geen contracten.

Anno 2023 is een goede website de basis van je bedrijfssucces.

Gebouwd met een ijzersterke fundering

Je website is maandelijks op te zeggen, maar we bouwen hem zodat hij jarenlang meekan. 

Google-proof

Al onze websites worden gebouwd om maximaal te presteren in google.

Responsive

Je website werkt op desktop, laptop, tablet en telefoon — mobile first.

Maatwerk

We werken niet met standaard templates, je website is uniek.

Razendsnel

Een razendsnelle website binnen de perken van Google PageSpeed

Professioneel design

Een website die helemaal bij jouw bedrijfsidentiteit past.

Conversiegericht

Ontwikkeld vanuit jouw doelstellingen voor maximale conversie per bezoeker.

Recent geleverde websites

We ontwerpen al onze websites, dus ook die van jou, met een professioneel en bijpassend design. Niks Misschien meer, niks minder.

En nog vele andere...

Wij fixen de technische zaken

Hosting, onderhoud en al het andere jargon laat je aan ons over. Zo kan jij focussen op je onderneming, en kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Elexy is mijn rechterhand in alle online zaken.

Giovanni, 🍕 Ristorante Rossetti

Hosting en domeinnaam

Inclusief installatie van razendsnelle, beveiligde hosting gekoppeld aan jouw gewenste domeinnaam.

Onderhoud en updates

Met dagelijkse back-ups en wekelijkse updates weet je altijd zeker dat je data veilig is en je site up-to-date blijft.

Zakelijk e-mailadres

Met een representatief zakelijk e-mail account kun je je klanten op een professionele manier te woord staan.

De deal

Voor €1,58 per dag ben je volledig ontzorgd met een zeer professionele en representatieve website.

All-in website

Ideaal voor starters en MKB. Pauzeer en activeer wanneer je wilt.

Voorjaars actie

€75 €50/m

Actie geldig tot 14-04-2023

Inclusief:

Extra modules

Voor als je meer wilt met je website. Je kan altijd  upgraden.

Optioneel

Maandelijks gefactureerd

Keuze uit:

Zit de gewenste functie er niet bij? Wij kunnen deze functie voor je ontwikkelen.

Website content

Alleen in combinatie met een all-in website abonnement.

€395 €295

Actie geldig tot 14-04-2023

Inclusief:

Teksten worden geschreven o.b.v. een telefonisch interview.

Contacteer ons

We leggen je precies uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag design aan

Vrijblijvend het eerste design om jou onze kunsten te bewijzen.

Vragen?

Bel: 085 - 060 3939

085 - 060 3939

Stuur ons een berichtje op Whatsapp, ook helpen we je telefonisch graag verder.

FAQs

Jazeker, we bespreken vooraf wat jij wilt en wat wij voor je gaan doen en daarvoor rekenen we één vast maandelijks bedrag. Geen verrassingen achteraf. Kom je er gaandeweg achter dat je tóch iets extra’s wilt? Dan vertellen we je meteen wat dat betekent voor het maandelijks bedrag, voordat we ermee aan de slag gaan.

Ben je ongeduldig om jouw droomwebsite te laten zien aan de wereld? Geen probleem! Bij Elexy zorgen we ervoor dat jij binnen 48 uur het eerste ontwerp van jouw website te zien krijgt, en het beste van alles, helemaal vrijblijvend! Als je niet helemaal tevreden bent met het eerste ontwerp, geen zorgen! We blijven doorgaan totdat jij 100% tevreden bent met het eindresultaat. 

Vind je het ontwerp geweldig en wil je verder gaan? Fantastisch! We maken de website af binnen ongeveer 1 week terwijl we nauw contact houden zodat we precies realiseren wat jij wilt.

De prijs voor het creëren van jouw droomwebsite is afhankelijk van jouw specifieke wensen, grootte, doelen en functionaliteiten. Maar geen zorgen, we bieden complete websites aan tegen een betaalbare prijs vanaf €50 per maand (afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website). Voor deze prijs krijg je een website die:

  • geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat jouw website goed gevonden wordt door Google.
  • technisch perfect in elkaar zit en razendsnel laadt.
  • goed leesbaar is op alle soorten apparaten, dus of je nu op een computer, tablet of telefoon surft, jouw website ziet er altijd top uit.
  • gehost wordt en een domeinnaam inbegrepen heeft.
  • een zakelijk e-mailadres bevat.
  • voldoet aan de AVG wetgeving, dus geen gezeur achteraf.

Onze prijzen zijn transparant en we zullen altijd een duidelijk prijsvoorstel geven voordat we beginnen met de bouw van jouw website. Laat ons weten wat jouw specifieke wensen zijn en we zullen een op maat gemaakt prijsvoorstel geven.

Bij Elexy maken we niet alleen jouw droomwebsite, wij maken deel uit van jouw online team en staan elke dag klaar om jouw website te optimaliseren en te laten groeien. Hiernaast verlaag je bij ons ook nog eens je ondernemersrisico door niet in een keer een groot bedrag te betalen, maar stapsgewijs je website te upgraden terwijl je bedrijf meegroeit.

Bij Elexy profiteer je van dezelfde voordelen, skills en waarde als bij een conventionele agency, maar dan voor een fractie van de kosten. Een no-brainer dus.

Met een maandelijks opzegbaar abonnement weet je zeker dat we er alles aan doen om je zo lang mogelijk als tevreden klant te houden. Dit doen we door je te verrassen met een super website en onberispelijke klantenservice. Jouw succes is ons succes.

Daarnaast biedt een website abonnement nog meer voordelen, zoals:

  • Flexibiliteit: door te betalen per maand, heb je de vrijheid om op elk moment op te zeggen, wat je ondernemersrisico vermindert.
  • Betrouwbaarheid: Door een maandelijks abonnement weet je zeker dat we er voor je zijn na de livegang van de website.
  • Kostenbesparing: Je kan op elk moment modules upgraden of downgraden, waardoor je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Kortom, een maandelijks opzegbaar abonnement biedt niet alleen zekerheid en transparantie, maar ook flexibiliteit en kostenbesparing.

Onze prijzen zijn zo scherp, omdat we niet hoeven te beginnen bij een leeg canvas. We hebben een gestructureerde en geprefabriceerde back-end gebouwd, waardoor we ons kunnen richten op het leukste deel: het ontwerpen van een unieke en professionele front-end die aan al je wensen voldoet. Dit betekent ook dat we je website in een korte tijd kunnen realiseren.

En geen zorgen, we laten de kwaliteit niet achterwege. Onze voorbereide back-end zorgt ervoor dat je website meteen aan de hoogste standaard voldoet op het gebied van snelheid, toegankelijkheid en SEO. Zo krijgt je website bijvoorbeeld van Google een score van 90+ als we beginnen met het project, dus je website zal snel laden en goed gevonden worden in zoekmachines.

Kortom, bij ons krijg je een website van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs, zonder dat je hoeft te wachten op de bouw van de back-end. Overigens is de prijs wel exclusief btw, maar dat weet je, je bent zelf ondernemer.

Bij de bouw van onze websites maken we gebruik van de meest geavanceerde technologieën, om ervoor te zorgen dat je website er professioneel uitziet en eenvoudig te beheren is.

Onze standaard bouwtechnologie is WordPress, een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) dat een flexibel en schaalbaar platform biedt voor het maken van websites. (Fun fact: 43% van de websites op het internet zijn gemaakt op WordPress.) Dit maakt het voor ons mogelijk om snel en efficiënt je website op te zetten.

Daarnaast maken we gebruik van Elementor, een webbuilder, waarmee je zelf eenvoudig de website kunt beheren en aanpassen nadat deze live is gegaan. Zo hoef je niet volledig afhankelijk te zijn van ons voor kleine aanpassingen en updates.

Ook maken we gebruik van CDN (Content Delivery Network) en caching, dit zorgt ervoor dat de website snel en efficiënt geladen wordt, waardoor het een betere gebruikerservaring geeft.

Wil je meer weten over de technologieën die we gebruiken of heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Je droomwebsite is eindelijk klaar! Maar dat betekent niet dat onze rol hier eindigt. Wij willen ervoor zorgen dat jij volledig zelfstandig bent en de controle hebt over jouw website.

Daarom geven we jou toegang tot een gebruiksvriendelijk inlog portaal waar je zelf de regie hebt over de inhoud van jouw website. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe berichten, het aanpassen van teksten of het uploaden van afbeeldingen, jij bepaalt het!

Onze technologieën maken het mogelijk dat dit eenvoudig en snel te doen is, zonder enige technische kennis. Zo hoef je nooit afhankelijk te zijn van ons voor kleine aanpassingen en updates.

Ontvang een gratis website design

Ontvang binnen 48 uur, vrijblijvend, het eerste ontwerp. Na het zien van het ontwerp kan je besluiten of je met ons wilt werken.

90% kiest voor Elexy na het zien van het eerste design. 🚀

Elexy

Elexy is gevestigd in
The Social Hub, Amsterdam.

FAQ
Design aanvragen
Contact
Privacy beleid